Wil jij deel worden van de Terra Cotta cirkel?
Wil jij graag kinderkleding verkopen? We zijn steeds op zoek naar mooie tweedehands items voor onze collectie. Hiervoor hebben we enkele voorwaarden:

  • Minimum 10 stuks
  • Kleding moet gewassen, gestreken en in perfecte staat zijn (geen gaatjes, geen vlekken, niet gewold)
  • Kleding moet passen in de ‘Terra Cotta-stijl’, en moet van een recente collectie zijn
  • Wij maken een selectie van kleertjes die passen binnen onze voorwaarden en bepalen een realistische verkoopprijs
  • Kledij die werd aangekocht via Terra Cotta kan onder dezelfde strikte voorwaarden terug bezorgd worden, in ruil krijg je een waardebon van 30% van de aankoopprijs.

 

Wij selecteren de stukjes die in goeie staat zijn en in passen in de 'Terra Cotta stijl', nemen foto's, zetten de kleertjes online, maken promotie, betalen verzending, voorzien een duurzame verpakking...

De verkoper ontvangt 40% van de verkoopprijs op de verkochte stukjes.

De verkoopprijs wordt door ons bepaald in functie van merk, staat van de kledij,... en op het einde van het seizoen worden er eventueel kortingen toegepast in de soldenperiode.
De uitbetaling voor alle verkochte stukjes gebeurt op het einde van het seizoen. Niet-verkochte stukjes kan je komen ophalen of schenken we aan een goed doel.


Stuur ons een mailtje naar maaike@terra-cotta.be met het onderwerp: "Terra Cotta cirkel aanmelding" waarin je jouw informatie, een korte beschrijving geeft van het aantal stuks en de staat waarin ze zich bevinden en enkele representatieve foto's toevoegt. Na selectie maken we dan een afspraak in Gent (Sint-Denijs-Westrem) voor afgifte van de kleding.

 

    Deze website gebruikt cookies om jouw de beste gebruikerservaring te geven.

    Pre-loader