Verzending
We trekken het duurzame verhaal ook door in onze verpakking en levering. Wie in Gent, Antwerpen of Brussel woont kan ervoor kiezen om de pakjes met de fiets tot aan z’n deur geleverd te krijgen. Ophalen van het pakketje ter plaatse in Gent (Sint-Denijs-Westrem) is mogelijk op vaste tijdstippen en steeds kosteloos. In de andere gevallen werken wij samen met Bpost voor een betrouwbare levering aan jouw deur of in een afhaalpunt. Vanaf een aankoopbedrag van €60 is deze levering kosteloos. 

 Levering  standaardCargo Velo (Eco) Pick-up 
 Locatie Levering thuis Gent *
 Antwerpen **
 Brussel ***
 Sint-Denijs-Westrem (Gent)
 Levertijd (na   verzending) +/- 3 werkdagen
 Vrijdag
 Zaterdag
 Zaterdagochtend
 Zondagavond
 Verzendkost  €5 €5 GRATIS 

 

* 9000, 9040, 9050, 9030, 9032 (uitgez. havengebied Gent) - ** 2000, 2018, 2060, 2600, 2140, 2020, 2050, 2100 - *** 10XX, 1210

Jouw pakketje wordt binnen de 2 dagen klaargemaakt voor verzending. Je krijgt bij verzending een bericht via email. 

Verzendingen naar Nederland worden verzorgd via PostNL met een vast tarief van 7 euro. 
Verzendingen naar Frankrijk worden verzorgd via bpost met een vast tarief van 5,10 euro. 

Retour
We stellen alles in het werk om de stukjes in goeie staat tot bij jou te krijgen en er een fijne shopping ervaring van te maken. Mochten de stukjes niet passen of toch niet helemaal zijn wat je ervan verwacht, dan kan je die natuurlijk terug bezorgen! We willen natuurlijk graag dat de kleertjes kunnen gedragen worden! Stuur ons binnen de 2 weken na ontvangst een mailtje naar maaike@terra-cotta.be zodat we verder kunnen afspreken voor jouw retour. 

Deze website gebruikt cookies om jouw de beste gebruikerservaring te geven.

Pre-loader