Ons verhaal

Ons verhaal

Wasbare luierervaring

Al tijdens de zwangerschap van Ona wist ik dat wasbare luiers vele bergen afval kunnen besparen. Mijn vriend was niet de grootste voorstander, dus ik moest met een goed verhaal komen. Maar bij het opzoekingswerk geraakte ik al snel verloren in het enorme aanbod. Zo veel systemen, zo veel merken, zo veel meningen...

Mijn 'blauwe' kant schoot in actie, ik maakte er een overzicht van in Powerpoint :-) deze keer geen excelleke maar wel een volledig overzicht met de verschillende systemen, fotos, voor-en nadelen per systeem.

Gezien wij een drukke agenda hebben en vaak het huis uit zijn leek mij een snap-in-one systeem het meest aangewezen. Snap-in-one = luiers vooraf samenklikken ("snap") en bij het verschonen zoals een gewone luier in 1 deel ("in one") gebruiken.

Zo gezegd, zo gedaan. Alleen merkten na een tijdje dat we vrij veel lekjes hadden. Daarnaast vroeg het 'snappen' wel wat werk. We probeerden de luiers zoveel mogelijk te gebruiken we maar ervaarden het toch als een 'opgave'.

Bij Gust wilden we een nieuwe start maken en kozen we om eerst een luierpakket te huren.

We testen gedurende een maand de verschillende merken en systemen uit. Wat een verademing! We merkten plots dat lekvrij wasbaar wél echt kan, zelfs 's nachts!

Intussen een jaar later voelt het niet meer als een 'opgave' maar als een opluchting voor ons om voor Gust wasbare luiers te gebruiken.

We vonden met de tweedelige luiers en kwalitatieve producten een oplossing waar we 200% achter staan, en waarvan we met de hand op het hart kunnen zeggen dat we ze iedereen aanraden!

Lees hier wat je nodig hebt!

Heb je nog vragen? Laat maar komen!

Groetjes,

Piet-Michiel & Maaike

Gust & Ona